Încet, încet meciurile naționalelor rămân în spate și ne gândim din nou la Liga I. Craiova are meci dificil în etapa a opta, cu revelația Gaz Metan, care în acest moment e pe loc de playoff. Revanșa trebuie să fie cuvântul de ordine între jucătorii lui Mangia înaintea partidei de sâmbătă.

Universitatea Craiova merge la Mediaș după pauza Ligii I, un oraș unde oltenii nu au reușit să câștige de când au revenit în Liga I în 2014. Au fost trei meciuri jucate în deplasare. Două încheiate la egalitate și una cu victoria lui Gaz Metan. Victoria devine așadar obligatorie! O dată pentru a rupe seria rezultatelor negative, dar mai ales pentru ca oltenii să fie siguri că rămân pe podium. Cu un succes ar putea chiar să mai urce în clasament. Depind însă și de rezultatul din meciul CFR– FCSB.

Argumente pentru o victorie sunt și nu puține! Craiova e prima într-un clsasament al meciurilor jucate pe teren străin în noul sezon al Ligii I. Are două victorii în trei meciuri și un golaveraj extrem de bun – opt goluri marcate și doar trei primite. Așadar, deplasările le surâd jucătorilor lui Mangia.

În plus, jucătorii care revin de la echipele naționale au moralul extrem de bun. Mitriță și Bancu au avut evoluții lăudate la naționala mare. Mitriță putea aduce chiar victoria în meciul cu Serbia. Bancu a fost titular și integralist în ambele jocuri, iar Mitriță a fost titular cu Muntenegru și a intrat în repriza a doua de la Belgrad. Cei mai fericiți se întorc Cicâldău și Borța de la naționala de tineret, care marți seară a făcut încă un pas uriaș spre Euro 2019, odată cu victoria de la Ovidiu. Cicâldău a fost impecabil în fața Bosniei, iar cu Portugalia a și înscris. De la puștii lui Mangia, chemați la Under 19, nici nu mai vorbim, Trei goluri a marcat naționala în cele două amicale câștigate împotriva Ciprului, toate marcate de craioveni. Markovic a înscris în ambele jocuri, iar Mihăilă a marcat în prima dintre ele.

Și casele de pariuri îi văd favoriți pe olteni. 2.50 e cota pe care o au alb-albaștri la victorie, față de 3.00, cât au gazdele partidei din weekend.

Gaz Metan – Universitatea Craiova se joacă sâmbâtă de la ora 21:00 și poate fi urmărită în direct la Telekom Sport, Digi Sport și Look TV.

LASA UN RASPUNS

Please enter your comment!
Please enter your name here