Sursa foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

Constantin Schumacher este mulțumit de cum decurg lucrurile în cantonamentul din Bușteni, însă declară că Academia Rapid ar mai avea nevoie de încă trei jucători pentru a considera lotul unul complet. 

Antrenorul solicită doi atacanți și un mijlocaș central. În același timp, nu s-a decis încă asupra lui Justice Opoku, puștiul de 19 ani trecut și pe la Academia lui Inter Milano.

Academia a transferat deja două nume grele în această iarnă: fundașii Vasile Maftei și Ionuț Voicu.

“Pentru mine e cel mai ușor să-i antrenez pe jucătorii cu experiență, precum Pancu sau Niculae. Sunt jucători profesioniști, știu ce au de făcut. La orice program de pregătire sunt primii, ies în față, iar jucătorii noi și cei lipsiți de experiență vin după ei.

Jucătorul trecut pe la Inter se pregătește cu noi de două zile. Nu pot să spun încă dacă va rămâne sau nu pentru că nu l-am văzut cu mingea. Sunt în proporție de 90 la sută mulțumit de lot. Mai am nevoie de un atacant sau chiar doi și de un mijlocaș central. De-abia atunci voi putea spune că toate posturile sunt asigurate pentru retur” – a spus Constantin Schumacher la Telekom Sport.

Like paginii dedicate tuturor rapidiștilor – Spirit Vișiniu

LASA UN RASPUNS

Please enter your comment!
Please enter your name here