Sursa foto: telekomsport.ro

Nicușor Bancu și Alexandru Băluță, doi dintre cei mai buni jucători ai Univeristății Craiova în acest sezon, for să facă uitată cât mai repede ultima săptămână.

Ambii au ratat un moment important în istoria clubului pe care îl reprezintă: inaugurarea noului stadion din Bănie. Nici Bancu, nici Băluță nu s-au aflat pe teren la jocul cu Slavia Praga, pierdut de echipa lor cu 0 la 4. Motivul? Cosmin Contra i-a convocat la națională pentru “dubla” cu Turcia și Olanda.

Nici aici n-au avut parte de mai mult succes. Singurii jucători importanți din lot care nu au prins niciun minut în aceste două meciuri au fost chiar… Bancu și Băluță! Practic, cei doi jucători ai lui Mangia nu au putut fi pe teren la primul meci din istorie pe noul “Oblemenco” ca să poată vedea de pe bancă duelurile cu turcii și olandezii.

Decizia lui Contra de a nu-i introduce pe Bancu și Băluță l-a înfuriat pe Gică Popescu: “Cosmin trebuie să înțeleagă faptul că nu mai este antrenorul lui Dinamo, ci selecționerul echipei naționale. Nu se poate să nu introduci pe teren jucătorii Craiovei niciun minut. Băluță este unul dintre cei mai în formă fotbaliști din Liga 1” – a spus fostul mare jucător al Craiovei la Digi Sport.

Cu siguranță, Nicușor Bancu și Alex Băluță vor fi pe teren la meciul de acasă cu Juventus Bucureși. O palidă consolare…

LASA UN RASPUNS

Please enter your comment!
Please enter your name here