UPDATE: În meciul dintre Ried și Hartberg s-au marcat trei goluri încă din prima jumătate de oră, iar pontul oferit de noi a fost câștigător! Ried-Hartberg s-a terminat 2-3.

Marţi, de la 19:30, ne concentrăm atenţia pe liga a doua din Austria şi sperăm la un meci cu goluri între Ried şi Hartberg. La finalul acestui material veţi găsi un pont de cotă 1,60.

Ried, ocupanta primului loc în liga secundă austriacă, primeşte vizita celor de la Hartberg, locul cinci în clasament. Diferenţa dintre cele două formaţii, după 15 partide disputate, este de doar cinci puncte.

Gazdele au cel mai bun atac din campionat, cu 36 de goluri marcate, aşadar o medie de peste două reuşite pe meci, dar oaspeţii compensează cu una dintre cele mai bune apărări. Fundaşii lui Hartberg au încasat 16 goluri în 15 meciuri, lucru admirabil pentru o ligă în care se marchează destul de mult.

În întâlnirile directe, doar două până în prezent, am bifat un succes al lui Ried, scor 2-1, şi o remiză cu patru goluri, scor 2-2. Un alt amănunt care ne interesează e lămurit în statistica ultimelor meciuri pentru cele două formaţii.

În cele mai recente cinci jocuri disputate de Ried, patru s-au încheiat cu cel puţin trei goluri marcate. Urmărind aceeaşi statistică şi pentru Hartberg, observăm că trei partide au avut mai mult de două goluri.

RECOMANDAREA NOASTRĂ:

Peste 2,5 goluri – cotă 1,60 la Unibet

LASA UN RASPUNS

Please enter your comment!
Please enter your name here