Conducerea clubului CSU Craiova îi provoacă pe fanii olteni la un derby ca în vremurile bune. Şefii formaţiei din Bănie sunt gata pentru un meci memorabil contra FCSB-ului, asta chiar dacă partida se va disputa la Severin şi nu pe noul “Ion Oblemenco”.

Site-ul oficial al Craiovei îi anunţă pe suporteri că oamenii care vor dori să facă deplasarea la Severin pentru partida cu FCSB vor avea la dispoziţie un tren întreg.

“Trenul va pleca spre Severin duminică la ora 16:45 din gara Craiova și e programat să ajungă în gara de lângă Dunăre la ora 18:53. La întoarcere, același tren va pleca la ora 23:35 din gara Severin și vă va aduce înapoi acasă la 01:40. Evident, transportul de la gara din Severin la stadion și viceversa va fi și el asigurat, cu autobuze. Biletele pentru drum se achiziționează de la agenția Star Tours, iar prețul călătoriei este modic: 10 lei de suporter, toată distracția. Și chiar va fi ceva special”, se anunţă pe pagina clubului din Bănie.

Meciul dintre CSU Craiova şi FCSB se va disputa duminică, de la 20:45, şi va fi transmis în direct de Telekom Sport 1. Înainte de partidă, pe fotbaltop.ro veţi putea găsi cele mai noi informaţii + un pont de jucat la pariuri.

LASA UN RASPUNS

Please enter your comment!
Please enter your name here