Sursa foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

Academia Rapid poate câștiga săptămâna viitoare un nou război important în lupta pentru identitate. Primăria Sectorului 1 a emis un proiect de hotărâre prin care solicită Guvernului României trecerea în proprietatea sa a bazei Pro Rapid.

Baza Pro Rapid, care reprezintă un simbol important pentru fanii giuleșteni, nu mai este utilizată de nimeni de mai bine de un an și se află într-o stare deplorabilă. Odată trecută în proprietatea Primăriei, va fi renovată și apoi dată în folosință Academiei Rapid, după cum Dan Tudorache anunțase încă din luna august a anului trecut.

CITEȘTE ȘI

‘Se solicită Guvernului României adoptarea unei hotărâri pentru transmiterea din domeniul public al statului şi administrarea Ministerului Finanţelor Publice – Agenţia Naţională de Administrare Fiscală în domeniul public al Municipiului Bucureşti şi administrarea CGMB a imobilului situat în bulevardul Bucureştii Noi nr. 170, sector 1, Bucureşti, în vederea reincluderii Bazei Sportive Pro Rapid în circuitul sportiv şi de agrement’, se arată în proiectul de hotărâre asupra căruia vor decide consilierii generali în şedinţa CGMB din 17 ianuarie, anunță dcnews.ro

În altă ordine de idei, Academia Rapid va disputa pe 1 februarie primul meci amical din pauza de iarnă, cu divizionara secundă FC Argeș, la Pitești.

Like paginii dedicate tuturor rapidiștilor – Spirit Vișiniu

LASA UN RASPUNS

Please enter your comment!
Please enter your name here