Sursa foto: Al Wahda Twitter

Cum oferta de pariuri de luni este extrem de săracă, suntem nevoiți să mergem tocmai în Emiratele Arabe Unite pentru a găsi o cotă bună.

Etapa a 11-a din prima ligă se închide cu o partidă interesantă, între Al Jazira, formație care a participat recent la Mondialul cluburilor, și Al Wahda, echipa lui Reghecampf. Gazdele s-au descurcat bine la competiția internațională dedicată echipelor de club. Le-au învins la limită pe Auckland și Urawa, pentru ca mai apoi să piardă greu cu Real Madrid, scor 1-2, după ce au condus la pauză. Au cedat clar în finala mică, 1-4 cu mexicanii de la Pachuca.

Al Wahda stă mai bine decât rivala sa de azi în campionat, iar în cazul unei victorii va reveni la două puncte de primele două clasate, Al Ain și Al Wasl. Meciurile dintre Al Wahda și Al Jazira sunt mereu pline de goluri. Spre exemplu, anul trecut, Al Wahda s-a impus cu 6-0 acasă, iar Al Jazira a spulberat-o la 15 zile distanță cu 5-1. Ultimele șase confruntări directe disputate pe terenul celor de la Al Jazira s-au încheiat de fiecare dată cu varianta GG câștigătoare.

GG @ 1.44

Intră și tu în Partidul Pariorilor – pagina de Facebook unde găsești cele mai sigure ponturi!

LASA UN RASPUNS

Please enter your comment!
Please enter your name here