Sursa foto: Twitter

Chiar și fără să joace vreun meci oficial în ultimele șapte luni, Diego Costa a pornit cu gol noua sa aventură la Atletico Madrid. Atacantul transferat de la Chelsea a marcat în victoria 4-0 din Cupă cu Lleida, de la mijlocul săptămânii.

Astăzi, de la ora 14:00, Costa se reîntâlnește cu fanii care-i scandau numele deseori în urmă cu ceva timp. Nu pe Vicente Calderon, ci pe Wanda Metropolitano, arena în care Atletico s-a mutat în luna septembrie.

Pare greu de crezut, însă Getafe nu a marcat nici măcar un gol în ultimele 11 confruntări directe cu Atletico! Pe terenul adversarei are un bilanț de coșmar: șapte înfrângeri consecutive la zero cu minimum două goluri primite.

Atletico îi are în lot acum pe Costa, Griezmann, Torres și Gameiro, toți patru fiind apți de joc. Sunt jucători care pot înscrie cu ușurință în fața unor formații de nivelul lui Getafe. Nu mizăm pe o victorie la zero pentru a sta cu emoții 90 de minute, ci pe varianta în care Atletico va câștiga și va înscrie de cel puțin două ori

1MG2+ @ 1.67

Intră și tu în Partidul Pariorilor – pagina de Facebook unde găsești cele mai sigure ponturi!

1 Comentariu

LASA UN RASPUNS

Please enter your comment!
Please enter your name here