Sursa foto: Twitter

Sferturile de finală din Cupa Turciei programează astăzi manșa retur dintre Gencler și Beșiktaș. La Istanbul, “vulturii” s-au impus cu 3-1, devenind astfel favoriți cerți la calificare. Noi îți vom propune un pariu pe goluri la partida din această seară.

Gencler a terminat cu varianta ambele marchează câștigătoare patru din ultimele sale cinci meciuri oficiale. De altfel, rareori putem vedea meciuri fără niciun gol în dreptul acestei echipe. Conform statisticii, o singură dată s-a întâmplat pe parcursul acestei stagiuni ca echipa gazdă de azi să încheie o partidă 0-0, împotriva lui Kasimpașa.

De cealaltă parte, Beșiktaș este o echipă asemănătoare ca stil de joc adversarei de astăzi. Are nici mai mult, nici mai puțin de 13 partide consecutive încheiat în GG, dacă ar fi să punem la socoteală și cele două amicale disputate în scurta pauză de iarnă. Și confruntările directe ne îndrumă spre un duel cu multe goluri. În manșa tur a fost 3-1 pentru Beșiktaș, iar în primul meci de campionat din acest sezon Gencler s-a impus cu 2-1 pe teren propriu.

Gazdele n-au mai pierdut acasă din 19 noiembrie anul trecut, atunci când se înclinau în fața echipei lui Șumudică. Oaspeții au evoluții oscilante în deplasare, acolo unde vin după șapte GG-uri la rând, cu doar două victorii obținute. În turul anterior, Gencler a eliminat-o după o dublă manșă echilibrată pe Bursaspor, scorul general fiind 2-2. Beșiktaș s-a distrat cu Osmanli, pe care a învins-o atât în tur cât și în retur.

Cotele pentru acest duel sunt relativ echilibrate, deși Beșiktaș are în continuare prima șansă la victorie. Nu merită riscat un pariu pe rezultat final însă, ci mai degrabă unul pe goluri. Așadar îți recomandăm să pariezi pe varianta ambele marchează, la o cotă de 1.65.

Gencler – Beșiktaș GG @ 1.65

Intră și tu în Partidul Pariorilor – pagina de Facebook unde găsești cele mai sigure ponturi!

LASA UN RASPUNS

Please enter your comment!
Please enter your name here