Sursa foto: Valerio Pennicino / Getty Images

Sferturile de finală din Cupa Italiei ne propun miercuri un meci tare între Juventus și Torino. Cele două mari rivale se înfruntă pentru a doua oară în acest sezon, după ce Juve s-a impus cu 4-0, tot pe teren propriu, în turul din Serie A.

Se joacă într-o singură manșă, astfel că prudența va fi cuvântul de ordine, cel puțin în prima parte a jocului și îndeosebi pentru oaspeți. În ciuda unui program complicat, Torino s-a descurcat de minune. Are un singur eșec în ultimele 11 jocuri oficiale, întâlnind Napoli, Lazio, AC Milan sau AS Roma.

Juventus traversează o perioadă și mai bună. A bifat șapte victorii și două remize în precedentele nouă partide oficiale. În tot acest timp a primit un singur gol, chiar în partida din runda anterioară, câștigată cu 3-1 în fața Veronei.

Torino nu a câștigat niciodată pe terenul rivalei în ultimii 17 ani, multe dintre partidele disputate în această perioadă încheindu-se cu eșecuri. Credem însă că oaspeții vor rezista în prima repriză și nu anticipăm mai mult de un gol marcat.

Juventus – Torino Sub 1,5 PR @ 1.47

Intră și tu în Partidul Pariorilor – pagina de Facebook unde găsești cele mai sigure ponturi!

LASA UN RASPUNS

Please enter your comment!
Please enter your name here