Sursa foto: Manchester City Twitter

Cu 15 puncte avans în fruntea clasamentului din Premier League, Manchester City își permite să facă pași greșiți în această perioadă.

Gazdele și-au întrerupt seria de victorii din Premier League cu o remiză pe terenul lui Crystal Palace. În ciuda unui scor alb, a fost un meci plin de evenimente, două dintre ele cât se poate de neplăcute pentru Guardiola. Gabriel Jesus și Kevin De Bruyne au părăsit terenul accidentați. Brazilianul poate lipsi chiar și două luni, în vreme ce belgianul va rata doar această partidă.

Casele de pariuri ne oferă o cotă de vis pentru varianta în care nu se vor marca mai mult de patru goluri în meci. City se află în fața celei de-a 5-a partide oficiale în decurs de 13 zile și, ținând cont de absențe și avansul liniștitor din clasament, nu are nicio motivație să tragă tare.

Watford e o echipă de mijlocul clasamentului în Premier League, care se mișcă decent în deplasare. Cu City a pierdut însă fiecare din precedentele șapte jocuri directe. Vestea bună e că rezistă decent pe Etihad Stadium, unde a fost învinsă doar cu 0-2 la ultimele două vizite.

Man City – Watford Sub 4,5 @ 1.41

Intră și tu în Partidul Pariorilor – pagina de Facebook unde găsești cele mai sigure ponturi!

1 Comentariu

LASA UN RASPUNS

Please enter your comment!
Please enter your name here