Sursa foto: Twitter

De la ora 19:30, Bremen și Hamburg dau o bătălie importantă în cursa pentru evitarea retrogradării. Dacă Werder câștigă, Hamburg este cu un pas în divizia secundă pentru prima dată în istoria sa. 

De altfel, în ultimii cinci ani, Hamburg ori s-a salvat în ultima etapă, ori a disputat barajul pentru menținere. De această dată nu pare a mai avea scăpare. Lotul este în continuare unul modest, iar rezultatele nu vin. Hanseaticii au cel mai slab atac din Bundesliga, cu doar 18 goluri marcate, și nu au mai câștigat un joc oficial din noiembrie.

Nici Bremen nu este mai brează în acest sezon, dar măcar joacă bine pe teren propriu, acolo unde nu a mai cunoscut înfrângerea din luna noiembrie! Ambele formații evoluează decent pe faza de apărare, astfel că e posibil să avem parte și de o partidă cu puține goluri.

Noi alegem însă varianta 1, cu handicap asiatic 0. Ce înseamnă asta? Dacă Bremen câștigă, pariul este câștigător. Dacă meciul se termină la egalitate, miza este returnată.

ECHIPELE PROBABILE

Werder (4-1-2-2-1): Pavlenka – Gebre Selassie, Veljkovic, Moisander, Augustinsson – Bargfrede – Delaney, M. Eggestein – Gondorf, Kainz – M. Kruse
Absenţi: Zetterer, Käuper, Bartels

Hamburg (4-2-3-1): Mathenia – Mavraj, K. Papadopoulos, van Drongelen – G. Sakai, Jung, Walace, Douglas Santos – Hunt, Kostic – Wood
Absenţi: Ekdal, Holtby, N. Müller

Werder – Hamburg 1 (DNB) @ 1.43

Intră și tu în Partidul Pariorilor – pagina de Facebook unde găsești cele mai sigure ponturi!

LASA UN RASPUNS

Please enter your comment!
Please enter your name here