Sursa foto: thetimes.co.uk

În vreme ce restul planetei se reface după o noapte dificilă, jucătorii din Premier League sunt prezenți la datorie, așa cum ne-au obșinuit dintotdeauna.

Cel mai tare campionat din lume și-a programat cinci partide în prima zi din 2018, iar Everton – Manchester United îți poate aduce un profit frumușel. După zece meciuri consecutive cu gol marcat, echipa lui Mourinho n-a mai găsit drumul spre poartă și împotriva lui Southampton, remizând alb. Un alt minus: golgheterul Romelu Lukaku s-a accidentat și va lipsi în această partidă.

De cealaltă parte, Everton a pus capăt unei serii pozitive, de cinci victorii și trei remize, cu un eșec, scor 1-2, pe terenul lui Bournemouth. Putem afirma cu încredere că jucătorii celor două echipe sunt obosiți, dacă luăm în considerare faptul că se află în fața celei de-a patra partide în decurs de 12 zile!

Everton a luat doar un gol acasă în ultimele patru meciuri și caută revanșa după ce în tur a fost spulberată cu 0-4. Nu mizăm pe rezultat final, ci pe numărul total de goluri. Avem o cotă de 1.61 pentru varianta Sub 2,5, un pariu ce merită încercat.

Everton – Man United Sub 2,5 @ 1.61

Intră și tu în Partidul Pariorilor – pagina de Facebook unde găsești cele mai sigure ponturi!

1 Comentariu

LASA UN RASPUNS

Please enter your comment!
Please enter your name here