Sursa foto: Emanuel Titus Iliesi

Poli Timișoara a pierdut contactul cu locurile fruntașe după înfrângerea suferită săptămâna trecută la Snagov, scor 0-1. Bănățenii au nevoie de o victorie în duelul de acasă cu Știința Miroslava, programat sâmbătă, de la ora 14:00.

După 14 etape, Poli are o linie de clasament 6-2-6, cu golaveraj negativ 17-18. Echipa a pus capăt unei serii de patru rezultate pozitive cu o înfrângere dezamăgitoare în Cupa României, 0-1 cu ACS. Imediat după acest meci a urmat eșecul de la Snagov…

Poli Timisoara – Stiinta Miroslava 04.11.2017

Nou-promovata Știința Miroslava are șanse mici să evite retrogradarea. O despart doar patru puncte de ultimul loc salvabil, însă jocul nu-i oferă prea multe speranțe. Are trei victorii, trei remize, opt înfrângeri și al doilea cel mai slab golaveraj din campionat, scor 15-41. Cu ocazia acestui meci, Poli va reveni pe arena “Știința” după 49 de zile, precedentele trei jocuri de acasă disputându-le pe stadionul “Dan Păltinișanu”.

Gazdele primesc și o veste bună înaintea meciului. Ioan Mera, unul dintre cei mai experimentați jucători din lot, și-a ispășit cele trei etape de suspendare și va fi pe teren sâmbătă.

După jocul cu Miroslava, Pe Timișoara o așteaptă o lungă deplasare la Suceava, împotriva codașei Foresta. Cu șase puncte luate din aceste două meciuri, bănățenii își pot face din nou calcule pentru promovare.

LASA UN RASPUNS

Please enter your comment!
Please enter your name here