Azi, de 22:05, FCSB primește vizita italienilor de la Lazio, în prima manșă a duelului din 16-imile Europa League.

FCSB – LAZIO | 4,30 | 3,55 | 1,93

Trupa lui Ștefan Radu este favorită la casele de pariuri, iar o victorie a lui Lazio pe Arena Națională v-ar dubla investiția. Egalul ne aduce cota de 3,55, în timp ce un succes al FCSB-ului ți-ar mări suma investită de mai bine de patru ori.

Totuși, putem să obținem ceva mai mult dacă mergem pe mâna italienilor, după doar 45 de minute. Lazio vine după trei înfrângeri consecutive în Serie A, iar nervozitatea e la cote înalte. Trupa lui Simone Inzaghi poate să se redreseze tocmai cu o victorie pe Arena Națională, iar FCSB pare adversarul cel mai la îndemână.

Trupa lui Dică se exprimă greoi în 2018, iar meciurile cu Mediaș și CFR Cluj nu le dau speranțe prea mari fanilor roș-albaștri înainte de jocul cu Lazio.

Chiar dacă, mai mult ca sigur, Inzaghi va face un mix între titulari și rezerve, Lazio pornește în mod clar cu prima șansă în această seară. Setea de victorie va putea fi văzută încă din primul minut, iar italienii au anunțat deja că-și doresc să rezolve calificarea încă de la București.

RECOMANDAREA NOASTRĂ:

Lazio câștigă prima repriză – cotă 2,65

LASA UN RASPUNS

Please enter your comment!
Please enter your name here