În ultima zi de transferuri, după negocieri incredibil de lungi și răsturnări de situație la fiecare oră, Universitatea Craiova reușea să obțină împrumutul lui Florin Gardoș. Fotbalistul pleca de la Southampton cu gândul că își va revitaliza cariera în Liga I, dar nu a reușit să bifeze nici măcar un minut pentru olteni.

  • Gardoș este apt din punct de vedere fizic, se antrenează cot la cot cu colegii de la Știința, dar atunci când vine vorba de meciurile oficiale, Devis Mangia nu-l bagă în seamă. Corect, un mare paradox, dacă ținem cont de eforturile făcute de conducerea Craiovei pentru a-l aduce pe Gardoș.

Kelici și Ferreira sunt puncte fixe în apărarea de trei gândită de Mangia, iar italianul pare să modifice doar între Popa și Popov. Și cum două din trei posturi par a fi bătute în cuie la Craiova, iar apărarea funcționează la un nivel bun, Gardoș nu doar că nu va reuși să prindă primul ”11”, dar va avea dificultăți să prindă și lotul de 18.

Un singur lucru îl știu doar cei din interiorul echipei și este greu de aflat de presă sau de suporteri: care este nivelul lui Gardoș în acest moment? Florin a jucat doar trei meciuri în acest sezon, toate pentru echipa de tineret a lui Southampton, iar ezitarea lui Mangia și lipsa de încredere în Gardoș ar putea fi date și de modul în care jucătorul se prezintă la ședințele de pregătire.

În condițiile în care, mai mult ca sigur, Craiova se va bate la titlu până în ultima etapă din PlayOff, atunci este greu de crezut că Gardoș va juca vreun minut pentru Universitatea. Singura variantă ar fi apariția unei suspendări sau accidentări la nivelul fundașilor centrali.

LASA UN RASPUNS

Please enter your comment!
Please enter your name here