Pe teren e totul simplu. Viitorul vine în Ştefan cel Mare şi, conform tradiţiei, o pune la respect pe Dinamo. Se termină 4-0 pentru campioana României, dar meciul adevărat începe abia după ultimul fluier al lui Marius Avram. Un meci trist, cu patron şi antrenor împotriva fotbaliştilor.

Dinamo din ultimii ani este clubul care nu-şi merită suporterii. Oamenii aia, fie ei din PCH, de la tribuna întâi sau a doua, fac mereu diferenţa atunci când au ei chef cu adevărat. În schimb, băieţii pe care îi îmbracă unii cu acel echipament ce-i poartă chipul lui Hîldan sunt dramatic de slabi. Din ce în ce mai slabi. Şi mai neprofesionişit, şi nepăsători, şi orice altceva… mai puţini fotbalişti nu.

Steliano Filip şi Hanca au băut până dimineaţa la Piatra Neamţ. Ce s-a scris este adevărat. Îl tot aşteptăm pe Filip să fie fotbalist, dar el n-are nicio treabă“. Vorbele îi aparţin lui Ionuţ Negoiţă, patronul lui Dinamo.

În plus, urmează şi declaraţiile lui Vasile Miriuţă. “Am aflat încă de dimineaţă ce au făcut. Nu este prima dată la acest club când se întâmplă aşa ceva. Normal că face ruptură Costache, dacă stă şi bea până la patru dimineaţa“. Miriuţă, ca să ne fie clar, e antrenorul echipei. Şi el, ca antrenor care află asta în ziua meciului, nu ia absolut nicio măsură, ba chiar îi pune banderola pe braţ lui Filip.

Pentru un contraatac devastator la TV, căci pe teren nu prea mai poate, Hanca intră la Digisport şi se apucă de treabă. “Îi voi demonstra domnului Negoiţă că după penalty-urile de la Leipzig-Bayern eu m-am băgat la somn. Voi face rost de camere şi sper să-i arăt că sunt nevinovat“.

La Dinamo e noaptea în care câinii se muşcă între ei. Ar fi putut să fie chiar un lucru bun, dacă în toată povestea s-ar fi putut vedea măcar un strop de iubire pentru Dinamo şi nu doar o încercare palidă de a se bate lumea pe adevărul bahic.

LASA UN RASPUNS

Please enter your comment!
Please enter your name here