Petre Raoul Baicu si Alexandru Mitrita in meciul de fotbal dintre FC Voluntari si Universitatea Craiova, contand pentru Liga 1 Betano, desfasurat pe Stadionul Anghel Iordanescu din Voluntari, luni 27 august 2018. © FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

E pauza in Liga I si toti ochii sunt pe echipa nationala. Craiova da doi jucatori in echipa lui Contra, iar vestea buna pentru fanii olteni e ca Mitrita si Bancu sunt cei mai in forma din intreg lotul de 25. Si nu o spunem noi. O arata cifrele!

In ultima saptamana Mitirita si Bancu au facut spectacol in meciurile pe care le-au jucat pentru Craiova, cu Dinamo si cu Voluntari. Mitirita a marcat de doua ori contra rivalei Dinamo si o data cu Voluntari. Tot cu ilfovenii a dat si o pasa de gol.

Mitrita e si golgheterul Ligii I, cu sapte goluri in sapte etape.

Tot trei goluri are si Bancu – pe toate le-a marcat cu Voluntari, cand a dat si o pasa decisiva. Un assist a reusit si sambata, contra lui Dinamo. Asadar, sase goluri si cinci pase decisive au marcat oltenii de la nationala in ultima saptamana. Doar Keseru, de la Ludogoret, se mai apropie de cei de doi – cu doua goluri si un assist.

Ramane de vazut daca selectionerul ii va si folosi pe Mitrita si pe Bancu. Mitrita are trei selectii si trei meciuri jucate, toate amicale. Bancu a fost chemat de trei ori si folosit o data, in preliminariile mondialului din Rusia, contra Danemarcei.

LASA UN RASPUNS

Please enter your comment!
Please enter your name here