Mitriță a fost omul de bază al Craiovei în startul actual de sezon. A marcat opt goluri în opt meciuri și e golgheterul Ligii I. Cu Viitorul, căpitanul Științei e suspendat, iar fanii sunt îngrijorați. Totuși, suporterii olteni trebuie să știe un amănunt extrem de important, care le va da încredere înaintea duelului cu echipa lui Hagi.

Ajuns la Craiova în vara lui 2017, Mitriță a ratat de atunci doar cinci meciuri ale echipei lui Mangia! Au fost patru jocuri în campionat și unul în Cupa României. Îmbucurător pentru fani este în niciuna dintre aceste partide Craiova nu a pierdut.

  • Au fost două egaluri în Liga I, cu Chiajna și cu Voluntari, și alte două victorii, cu Iași și. din nou, cu Chiajna. Mai mult, oltenii au bifat și o victorie, după prelungiri, în Cupa României.

Pentru Craiova are cine să marcheze și în lipsa lui Mitriță. Koljic a venit cu poftă de goluri –  are două marcate in două meciuri. Pentru Mateiu, Viitorul e victima preferată. I-a marcat cel mai mult dintre toate echipele împotriva cărora a jucat, trei goluri. Bancu e și el în formă. A arătat-o și la națională, dar și la ultimele meciuri ale Craiovei.

LASA UN RASPUNS

Please enter your comment!
Please enter your name here