Universitatea Craiova se pregateste pentru deplasarea de la Cluj cu CFR, apoi va reveni acasa pentru doua partide, cu Hermannstadt si cu FCSB. Mangia are o dorinta uriasa pentru ca echipa lui sa arate asa cum isi doresc toti fanii.

Pana in acest moment al sezonului, craiovenii stau aproape la fel la meciurile din deplasare si la cele de acasa. Daca ne uitam cum s-au pierdut punctele, observam ca pe Oblemenco s-a pierdut cu unul mai mult decat in deplasare, mai exact 7 puncte.

Explicatii pot fi mai multe, dar una e evidenta si cu ea vine Mangia, care special pentru golgheterul lui cere un gazon mai bun pe arena Ion Oblemenco.

“Nu vreau să mă întorc asupra discursului mai vechi, dar sper să-l văd pe Mitriță jucând pe un gazon bun, pentru că Mitriță este jucătorul care suferă cel mai mult din cauza gazonului de aici. Îi lipsește mișcarea aceea, prin care să-și depășească adversarul. Este o problemă“, a declarat Mangia într-o conferință de presă.

Mitriță marcat 8 goluri in acest sezon si e golgheterul Romaniei. Patru le-a reusit in deplasare si pe celelalte patru le-a inscris pe teren propriu.

LASA UN RASPUNS

Please enter your comment!
Please enter your name here