Fotbalistii Craiovei la meciul de fotbal dintre Universitatea Craiova si FC Viitorul, din cadrul Ligii 1 Betano, desfasurat pe Stadionul Ion Oblemenco din Craiova, sambata 22 septembrie 2018. © FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Universitatea Craiova a câștigat cu 2-0 meciul cu Viitorul Constanța, iar prestația oltenilor a fost una aproape perfectă. La final, întrebat despre posibilitatea ca Știința să ia campionatul, Devis Mangia a oferit o declarație excelentă.

Antrenorul italian a reușit, în doar câteva cuvinte, să-i înțepe pe rivalii de la Dinamo, dar și să-și aducă jucătorii cu picioarele pe pământ după o victorie entuziasmantă.

Poate Craiova să fie campioană?”, a fost întrebarea care l-a făcut pe Mangia să-și arate din nou experiența extraordinară.

După meciul cu Dinamo, arătăm a campioană. După ce s-a întâmplat la Mediaș, suntem la retrogradare. Acum, după Viitorul, iar suntem campioni. Pentru noi cel mai important este însă găsirea echilibrului”, a spus Mangia.

Oltenii au oscilat evoluțiile excelente cu prestațiile dezamăgitoare în acest sezon, iar tehnicianul italian își dorește ca formația sa să învețe să nu mai aibă evoluții atât de diferite de la o etapă la alta.

LASA UN RASPUNS

Please enter your comment!
Please enter your name here