Sâmbătă, de la 14:30, Manchester United primeşte vizita lui Tottenham, într-o partidă din cadrul etapei a 10-a din Premier League. Gazdele au fix acelaşi parcurs în campionat şi sunt despărţite doar de golaveraj. La finalul acestui material veţi găsi un pariu de cotă 1,50.

Înainte de toate, trebuie să fim foarte atenţi la această partidă. Atât United cât şi Spurs au probleme mari de efectiv, iar Mourinho şi Pochettino nu se vor putea baza pe oameni importanţi. Pogba, Fellaini, Ibrahimovici, Rojo, Carrick şi Bailly nu vor juca pentru gazde, în timp ce oaspeţii vin pe Old Trafford fără Harry Kane, Lamela şi Wanyama, toţi accidentaţi.

În ultimele trei întâlniri care au avut-o gazdă pe United, trupa din Manchester s-a impus de fiecare dată. Un succes cu 3-0 şi două victorii strânse cu 1-0 au adus întotdeauna toate punctele în tabăra “diavolilor”.

  • Pentru că pariul nostru se va baza pe cel puţin un gol, trebuie remarcat faptul că la toate dintre cele trei întâlniri menţionate mai sus am avut parte de gol în prima repriză.

Sunt şanse foarte mari să avem un nou meci echilibrat între United şi Tottenham, mai ales că Jose Mourinho şi-a făcut un obicei din a închide derby-urile, dar totuşi suntem încrezători că şi de această dată vom vedea măcar o reuşită în primele 45 de minute.

RECOMANDAREA NOASTRĂ:

Peste 0,5 goluri în prima repriză – cotă 1,50 la Netbet

LASA UN RASPUNS

Please enter your comment!
Please enter your name here