UPDATE: Pontul oferit de FotbalTop.ro este CÂŞTIGĂTOR!!!

Duminică, de la 16:15, Manchester City şi Arsenal se întâlnesc într-o partidă din cadrul etapei a 11-a din Premier League. Ne aşteptăm la un meci spectaculos, iar pe voi vă aşteaptă o cotă de 1,65 la finalul acestui material.

Ca o mică paranteză. Ultimele două pariuri recomandate la secţiunea “Pontul Zilei” de pe FotbalTop.ro au fost CÂŞTIGĂTOARE

În mod normal, Manchester City este favorita derby-ului cu Arsenal. “Cetăţenii” lui Guardiola joacă senzaţional în acest start de campionat, în timp ce “tunarii” lui Wenger par să aibă aceeaşi inconstanţă şi combină meciurile excelente cu partidele catastrofale.

  • Dacă am vorbit de favoriţi, hai să aruncăm în joc şi cotele de la casele de pariuri. Avem un 1,50 la victorie pentru City, un 5,15 pentru un egal şi un 6,50 enorm pentru un succes al lui Arsenal.

Au trecut doi ani de când City şi Arsenal se întâlneau într-un meci în care să nu marcheze ambele echipe şi să nu fie peste 2,5 goluri. Atunci, prin 2015, se impunea Arsenal, scor 0-2, pe terenul lui City. De atunci, în cinci rânduri (patru în campionat + una în Cupa Ligii), City şi Arsenal şi-au dat goluri la greu.

De ce am adus vorba de goluri? Ei bine, pentru că urmează să vă propunem un pariu în succesiune, lucru pe care îl facem destul de rar, dar care de această dată merită.

RECOMANDAREA NOASTRĂ:

Ambele marchează şi peste 2,5 goluri – cotă 1,65 la Superbet

1 Comentariu

LASA UN RASPUNS

Please enter your comment!
Please enter your name here