Sursa foto: alexparaschiv.com

Academia Rapid a continuat seria meciurilor pe Giulești cu o nouă victorie, 2-0 împotriva celor de la Metaloglobus II. Golurile au fost marcate de Daniel Niculae (69) și Petre Goge (72).

PRIMA REPRIZĂ

ECHIPA DE START A RAPIDULUI

Rapid (4-3-3): Ignat – Boian, Iacob, Bratu, Lădaru – Olariu, Mitea, Goge – Duriță, Pancu, Bărbălău

Daniel Niculae este rezervă în acest meci

Rapidiștii ar fi trebuit să evolueze etapa trecută în deplasare, însă, din cauza terenului de joc extrem de prost de acasă, Carmen a preferat să vină pe Giulești. A fost o partidă ca-n vremurile bune ale Rapidului, de care fanii prezenți pe stadion își vor aminti cu plăcere. Echipa lui Constantin Schumacher și-a creat minimum 15 ocazii clare de gol, însă a deschis scorul abia în minutul 85 prin Iacob. În final a fost 2-0, pentru Rapid marcând și Olariu.

LIVE VIDEO Academia Rapid – Metaloglobus 04.11.2017

Dacă ar fi să aruncăm o privire pe clasament, Metaloglobus este o echipă apropiată de nivelul celor de la Carmen. Adversara giuleștenilor n-a remizat niciodată până acum, bifând cinci victorii și cinci înfrângeri, golaveraj 28-16. În comparație, Rapid e prima în Liga a 4-a, seria București, cu nouă victorii, două remize și niciun eșec, golaveraj 39-4. Singurii pași greșiți au venit în duelurile cu Comprest și Steaua.

LIVE VIDEO Academia Rapid – Metaloglobus 04.11.2017

Un lucru e cert pentru acest meci: vor veni mai mult suporteri! Săptămâna trecută, Carmen, din postura de gazdă, a decis să vândă cel mai ieftin bilet cu 10 RON. Nu va mai fi cazul și acum, fanii Rapidului putându-și achiziționa bilete în peluză la un preț înjumătățit.

În această lună va avea loc și prima licitație pentru brandul Rapid. Adunarea Creditorilor a stabilit prețul de pornire la 3,4 milioane de euro, o sumă pe care Primăria Sectorului 1 a anunțat că nu are de gând să o achite. Dacă nu vor exista oferte, suma ar putea ajunge la 1,7 milioane de euro, de patru ori mai mare decât cea preconizată de experți în domeniu.

LASA UN RASPUNS

Please enter your comment!
Please enter your name here