Sursa foto: Răzvan Păsărică / sportpictures.eu

UPDATE | Rapid nu a avut nicio problemă în deplasarea cu Romprim, formație pe care a învins-o cu 8-0! 

Golurile partidei au fost marcate de Niculae (18, 56), Duriță (25), Stancu (29), Iacob (34), Metin (42 autogol), Dumitru (87) și Lădaru (90).

Giuleștenii își continuă astfel marșul spre promovare și se distanțează la șase puncte de CSA Steaua, care are însă două meciuri mai puțin disputate. Etapa viitoare, Rapid evoluează pe teren propriu cu Venus.

Academia Rapid joacă în etapa a 13-a din Liga a 4-a, seria București, în deplasare cu AS Romprim. Cele două echipe s-au întâlnit și marți în Cupa României, giuleștenii impunându-se cu 3-1.

A fost însă o partidă ceva mai dificilă decât o arată scorul. Rapid, cu Pancu pe teren, a avut nevoie de 75 de minute pentru a marca primul gol, adversara sa conducând până în acel moment. Prestația echipei lui Schumacher a fost cu atât mai jenantă, cu cât la Romprim evoluează un portar fără o mână!

Mâine, de la aceeași oră la care a fost programat meciul, ar fi trebuit să avem parte de prima licitație pentru brandul Rapid, cu Pancu și Niculae reprezentanți ai Academiei. Nu se va mai ține însă, oficialii Primăriei hotărând să nu se înscrie la această licitație din cauza prețului de pornire prea mare. În acest condiții, sunt șanse de a-l vedea pe teren măcar pe Daniel Niculae în partida cu Romprim, atacantul absentând în Cupă.

După cum puteți vedea și mai jos, Rapid e liderul la zi al Ligii a 4-a, cu 32 de puncte. Romprim se află pe locul 13, cu un incredibil golaveraj 28-47 stabilit în numai 11 partide.

 

LASA UN RASPUNS

Please enter your comment!
Please enter your name here