Sursă foto: Răzvan Păsărică/ SPORT PICTURES

Steaua București a câștigat cu 3-0 meciul disputat pe terenul echipei a doua a Progresului Spartac și a urcat pe prima treaptă în Liga a 4-a. Echipa antrenată de Ion Ion a obținut astfel cea de-a noua partidă a sezonului.

”Dubla” lui Cătălin Mirea și reușita semnată de Cadolar Curt au adus o victorie extrem de importantă pentru steliști. Diferența de valoare și-a spus cuvântul pe teren, iar roș-albaștrii au controlat partida de la un capăt la altul.

Scorul a fost deschis încă din minutul 13, iar tabela se modifica încă o dată în minutul 21 și ”militarii” își asigurau liniștea prin golurile lui Mirea. În partea a doua a punctat și Cadolar Curt, iar Steaua o învinge pe Progresul Spartac II la scor de neprezentare.

În urma acestui rezultat, Steaua urcă pe primul loc în Liga a 4-a, cu 28 de puncte acumulate în zece partide disputate. Steliștii au cel mai bun atac din campionat (59 de goluri) și cea mai bună defensivă (două goluri primite).

Avancronica partidei

Vineri, de la ora 15:00, Steaua Bucureşti se deplasează pe stadionul celor de la Progresul Spartac II pentru întâlnirea din cadrul etapei a 11-a din Liga a 4-a. Desfăşurarea evenimentelor va putea fi urmărită LIVE pe fotbaltop.ro.

Steaua Bucureşti nu va putea conta pe serviciile lui Mihai Butoi, după ce fundaşul dreapta al roş-albaştrilor a suferit o accidentare gravă în derby-ul cu Academia Rapid şi va absenta şase luni de pe gazon.

LIVE Progresul Spartac II – Steaua

“Militarii” sunt pe locul al doilea în ierarhia Ligii a 4-a, cu 25 de puncte acumulate în nouă etape, la un punct în spatele liderului Academia Rapid, care are însă un joc mai mult disputat. De cealaltă parte, gazdele de azi, Progresul Spartac II, sunt pe locul 14, cu doar trei puncte strânse în nouă runde.

Aşadar, n-ar trebui să fie un meci cu prea multe emoţii pentru echipa pregătită de Ion Ion şi manageriată de Marius Lăcătuş. Se întâlnesc două grupări cu obiective total diferite, iar dacă steliştii sunt cu gândul numai la promovarea în Liga a 3-a, Progresul Spartac se bate pentru supravieţuire.

LIVE Progresul Spartac II – Steaua

Partida Progresul Spartac II – Steaua Bucureşti va începe la ora 15:00 şi fotbaltop.ro vă va ţine la curent cu desfăşurarea scorului.

LASA UN RASPUNS

Please enter your comment!
Please enter your name here