Ponturi pariuri Liga Campionilor / Meciurile de miercuri din Liga Campionilor vin la pachet cu două ponturi la cote foarte bune. Recomandăm să le jucați pe bilete diferite, dar pot fi și combinate în cazul în care miza voastră nu este una ridicată.


PONTURI PARIURI LIGA CAMPIONILOR 14 MARTIE 2018

21:45 / Beșiktaș – Bayern Munchen / Peste 8,5 cornere / cotă 1,50

21:45 / Barcelona – Chelsea / 1 / cotă 1,55


În Turcia se va juca doar pentru că așa e regulamentul. După 5-0 în tur, Bayern vine în vacanță pe terenul lui Beșiktaș. Totuși, gazdele vor încerca să mai spele rușinea în fața propriilor suporteri și vor profita de unele modificări din echipa de start a bavarezilor. Noi îți recomandăm să mizezi pe cel puțin nouă cornere marcate în meci. Cota de 1,50 e excelentă.

Partida vedetă se joacă, fără discuție, la Barcelona, acolo unde catalanii primesc vizita lui Chelsea. La Londra s-a terminat 1-1, scor la care trupa blaugrana și-a mai pus ceva procente pentru calificarea în faza următoare. Barca are lot mai bun, moral superior și mai joacă și acasă. E scenariul perfect pentru un ”1” solist de mare încredere. Bonus, primim și-o cotă de 1,55 care se traduce prin ”bani pe jos”.

Intră și tu în Partidul Pariorilor – pagina de Facebook unde găsești cele mai sigure ponturi!

LASA UN RASPUNS

Please enter your comment!
Please enter your name here