sursă: radiotimisoara.ro

Luni, de la ora 20:45, Juventus Bucureşti şi ACS Poli Timişoara se întâlnesc în ultimul meci al etapei a 17-a din Liga I. Aşa cum v-am obişnuit, la finalul articolului vă recompensăm fidelitatea cu un pariu de cotă 1,50.

Juventus Bucureşti aprinde lanterna în Liga I, dar trupa din Colentina traversează cea mai bună perioadă de la promovare încoace. O victorie, singura de până acum, cu Sepsi, 2-1, plus un egal neaşteptat la Voluntari au readus-o pe Juventus în lupta pentru evitarea retrogradării.

După un start neaşteptat de bun, Ionuţ Popa şi băieţii de la Timişoara s-au topit pe neaşteptate. Un fel de încălzire globală pornită de pe Bega şi ACS Poli alunecă până pe locul al 9-lea în Liga I, la patru puncte de Astra, formaţie care se agaţă de ultimul loc care duce în PlayOff.

Dar suficient cu metaforele, să trecem pe nişte matematică. Juventus şi ACS Poli s-au întâlnit o singură dată, în tur, când timişorenii s-au impus cu 2-1. În ultimele şapte partide de campionat, Poli a reuşit o singură victorie, în etapa trecută, 2-1 cu Astra. În ultima deplasare, echipa lui Ionuţ Popa şi-a bătut joc de golaveraj, după un 0-7 cu FCSB.

Chiar şi-aşa, în toată această degringoladă, Timişoara are un lot mult mai bun şi ar trebui să iasă neînvinsă după duelul cu ultima clasată din Liga I. Şi o cotă aşa frumoasă pentru o “dublă” cu şanse mari de reuşită mai rar prindem în ofertă.

RECOMANDAREA NOASTRĂ:

Egal sau ACS Poli Timişoara (X2) – cotă 1,50 la Netbet

LASA UN RASPUNS

Please enter your comment!
Please enter your name here