UPDATE: Italia a executat opt lovituri de la colţul terenului, iar pontul nostru a fost CÂŞTIGĂTOR! În timp ce toată lumea îţi recomanda să mergi pe Italia, noi am ales să-ţi dăm un pariu excelent!

Luni, de la 21:45, Italia primeşte vizita Suediei în manşa secundă a barajului de calificare la Cupa Mondială din Rusia. Când toate site-urile îţi vor da verdicte şi vor anunţa rezultatul final, noi vom fi un pic mai modeşti. La final, cum deja ştiţi, găsiţi o cotă frumoasă de tot.

În seara asta, pe San Siro, italienii vor juca finala de dinaintea turneului. O calificare la CM 2018 ar fi ceva normal, banal poate pentru o trupă cu un asemenea istoric, dar ratarea biletelor pentru Rusia este … ceva rece în minţile Squadrei Azzurra.

  • Ghinionul Italiei, căci despre ea vom vorbi mai mult acum, este Ventura. Selecţionerul e depăşit complet de situaţie, iar asta nu trebuie să fie spusă de mari specialişti. E o realitate. Omul joacă 4-2-4 tocmai cu Spania şi îl pune pe Buffon s-o scoată din aţe de multe ori, se chinuie cu Israel şi se face de râs cu Macedonia.

Cu orice alt antrenor, aş fi fost tentat să spun că Italia se va califica la pas. Desigur, se poate întâmpla şi acum. Băieţii ăia din tribunele lui San Siro + băieţii ăia din teren = o combinaţie de succes.

Totuşi, aşa cum v-am zis, pontul pentru Italia-Suedia nu va conţine verdicte. Nu mergem pe solişti şi nici nu vom alege cartea golurilor. Italienii sunt obligaţi să atace, iar noi vom profita de prezenţa lor în jumătatea de teren adversă.

RECOMANDAREA NOASTRĂ:

Peste 6,5 cornere Italia – cotă 1,65 la Netbet

LASA UN RASPUNS

Please enter your comment!
Please enter your name here