UPDATE: CSU Craiova-Poli Iaşi 2-0, iar pontul indicat de FotbalTop.ro este CÂŞTIGĂTOR!

Vineri, de la 21:00, începe a 100-a ediţie a primei ligi de fotbal din România. CSU Craiova şi Poli Iaşi dau startul în sezonul 2017/2018, iar FotbalTop.ro îţi propune un pariu care îţi aduce o cotă foarte bună pe bilet.

  • 21:00 | CSU Craiova – Poli Iaşi | 1,50 | 4,75 | 7,50

Casele de pariuri o dau favorită pe Craiova şi au tot dreptul să facă asta. Chiar dacă nu au transferat nume sonore şi au dezamăgit crunt în amicale, craiovenii promit un an spectaculos… deşi au pe bancă un italian. Iar asta poate fi cu dus şi întors.

A plecat spectacolul din vremea lui Mulţescu, însă Mangia poate aduce punctele care au lipsit în momentele decisive. De cealaltă parte, la Iaşi e încă un haos la nivel administrativ, iar vara a fost problematică. Stoican are un lot slab numeric şi neconvingător din punct de vedere valoric.

Şi ca să ne convingem de acest lucru, haideţi să vedem jucătorii deplasaţi de ieşeni la Severin pentru meciul cu Craiova: Kelava, Koşelev; Bosoi, Tiago, Mihalache, Frăsinescu, Moisi, Panţîru, Bădic; Danale, Platini, Cioinac, Pedro, Chelaru, Spătaru, Sin; Moldovan, Cristea

RECOMANDAREA NOASTRĂ:

CSU Craiova câştigă – cotă 1,50 la Unibet

LASA UN RASPUNS

Please enter your comment!
Please enter your name here