Gica Popescu.

Gică Popescu a jucat peste 100 de meciuri în tricoul Universității Craiova și, chiar dacă a evoluat pentru o scurtă perioadă la Dinamo, are o favorită clară în meciul programat duminică. 

Mai mult, “Baciul” consideră că Universitatea are șanse bune să câștige titlul în acest sezon, echipa având tot ce-i trebuie pentru o asemenea performanță, mai puțin experiență.

“Este un început de an frumos, spectaculos, cu Dinamo – Craiova la București. Din păcate, Craiova joacă fără Băluță, un jucător care înseamnă mult ca spirit, dar cred că echipa are capacitatea ncesară să scoată un rezultat bun.

Ce ar însemna pentru olteni să ia un titlu? O nebunie! Acum, Craiova fotbalistică are tot ce-i trebuie pentru a face performanță: un stadion superb, o echipă frumoasă, un antrenor cu experiență care a dat un spirit extraordinar echipei și, nu în ultimul rând, un public nemaipomenit. Experiența lipsește. Craiova nu a fost în ultimii ani obișnuită cu această luptă la titlu” – a spus Gică Popescu pentru Telekom Sport.

LASA UN RASPUNS

Please enter your comment!
Please enter your name here