De-a lungul timpului, Gigi Becali a cumpărat fotbaliștii care erau la modă în Liga I. Câteva evoluții bune, iar patronul de la FCSB sărea cu o ofertă consistentă. De multe ori, planul a funcționat, iar transferurile s-au dovedit a fi utile. Însă au fost și excepții.

Unul dintre transferurile ratate încă îl mai bântuie pe Gigi Becali. În 2011, steliștii îl aduceau cu surle și trâmbițe pe Machado. FCSB plătea 200.000 de euro în schimbul atacantului care făcea furori în tricoul Universității Cluj.

Relația bună dintre Florian Walter, finanțatorul de atunci al Șepcilor Roșii, și Gigi Becali a făcut ca transferul să se facă imediat. Numai că Machado n-a reușit să se impună la Steaua, iar Becali l-a distrus de mai multe ori la TV. În plus, l-a și acuzat pe Walter că l-a păcălit.

Lui Machado n-am ce să-i mai fac. M-a păcălit Walter. Era singurul care nu mă păcălise, dar m-a păcălit acum! L-am vazut eu pe Machado, dormea pe teren, m-am lămurit. Dacă m-a păcălit şi Walter, sunt cel mai mare dobitoc”, a fost declarația lui Becali de la acea vreme.

LASA UN RASPUNS

Please enter your comment!
Please enter your name here