Becali se plângea de forma fizică pe care o au jucătorii lui Dică și există semne că ar putea să aibă mare dreptate. Încă un fotbalist ar putea să treacă pe bară.

La începutul lunii august se accidentau în aceeași zi, acum la o zi distanță. Momcilovici s-a reaccidentat luni, la antrenament, iar acum, la nici 24 de ore după, a urmat Bălașa, colegul din apărare.

Ultimul s-a lovit la meciul cu Dunărea Călărași și se pare că accidentarea este destul de serioasă. Este suspect de leziune a meniscului drept și va efectua un RMN pentru a se ști exact gravitatea accidentării, anunță Digi Sport.

Pe 9 august, Bălașa se accidenta la meciul tur cu Hajduk Split și nu se știa cât va fi nevoit să lipsească. Lucrurile nu au fost atât de grave și fundașul a putut fi refăcut pentru returul cu croații.

Sezonul a început de doar două luni și deja extrem de mulți jucători au avut probleme cu accidentările, mai ales cu cele musculare. Bălgrădean, Momcilovic, Filip, Pintilii, Teixeira, Florin Tănase, Junior Morais, Bălaşa, Gnohere și Benzar sunt doar o parte dintre ei.

LASA UN RASPUNS

Please enter your comment!
Please enter your name here