Duminică, de la 19:00, Elveţia şi Irlanda de Nord se întâlnesc în manşa a doua a barajului de calificare la Campionatul Mondial din Rusia. La finalul articolului vom descoperi împreună o cotă de 1,47.

În tur, Elveţia a câştigat cu 1-0 în Irlanda de Nord cu ajutorul lui Ovidiu Haţegan. Arbitrul nostru a văzut henţ când nu trebuia şi le-a pus mingea pe var elveţienilor. A tras Rodriguez şi s-a consemnat o victorie la limită a oaspeţilor.

Acum, lucrurile sunt clare pentru irlandezi. Ei au nevoie ca de aer de gol marcat, aşa că scenariul din primul joc nu mai este valabil. Elveţienii vor lovi de fiecare dată când au ocazia pe contraatac, iar noi credem că va fi un joc mult mai spectaculos faţă de ce s-a întâmplat joi.

  • Casele de pariuri o indică favorită pe Elveţia, iar un succes al gazdelor te răsplăteşte cam peste tot cu o cotă de 1,45. Egalul îţi aduce 4,35 pe bilet, în timp ce victoria Irlandei de Nord e cotată la 9,5.

Dar aşa cum v-am obişnuit în ultima perioadă la “Pontul Zilei”, noi preferăm să mergem pe un pariu pe goluri, la o cotă frumoasă şi, cel puţin pe hârtie, cu şanse foarte mari de reuşită.

RECOMANDAREA NOASTRĂ:

Peste 1,5 goluri – cotă 1,47 la Unibet

LASA UN RASPUNS

Please enter your comment!
Please enter your name here