Steliștii se pregătesc intens pentru derby-ul cu CFR Cluj de sâmbătă, de la 20:45, iar Nicolae Dică are două mari probleme înainte de confruntarea cu echipa condusă de Dan Petrescu.

Antrenorul de la FCSB se confruntă cu deja cunoscuta dificultate din zona de atac, acolo unde nu poate conta pe vârfurile clasice Alibec și Gnohere, suspendați, și va improviza, din nou, cu Florin Tănase, dar are și alte două dileme pentru echipa de start.

Chiar dacă a fost tentat să-l arunce între buturi pe Stăncioiu, Dică va miza în continuare pe mâna lui Andrei Vlad, care a fost destul de nesigur la primul meci cu Mediaș.

În centrul defensivei, Planici, refăcut complet, îi va lua locul lui Larie, în timp ce Nedelcu, criticat dur de Becali, va sta pe bancă în meciul cu CFR Cluj, în teren urmând să fie trimis Lucian Filip.

În zona de atac există o singură problemă pentru Dică. Regula jucătorului U21 este rezolvată cu Vlad, astfel că Dennis Man nu mai e un punct fix. Fotbalistul a jucat modest cu Gaz Metan, iar în locul său ar putea apărea Florinel Coman, revenit și el după suspendare. În acea poziție ar mai fi fost varianta cu Cristi Tănase, dar Dică a confirmat că ”Dodel” nu este încă pus la punct cu pregătirea fizică.

LASA UN RASPUNS

Please enter your comment!
Please enter your name here