Luni, de la 20:45, Dinamo Bucureşti şi Viitorul Constanţa trag cortina peste etapa a 16-a din Liga I. Derby-ul echipelor care se bat pe ultimul loc care duce în PlayOff ne aduce, la finalul acestui articol, o cotă de 1,85.

  • Înainte de meciul direct, Dinamo se odihneşte pe poziţia a şaptea în ierarhia Ligii I, cu 21 de puncte strânse cu mare dificultate în primele 15 runde. De cealaltă parte, tot cu chiu, cu vai, Viitorul e pe locul şase, cu 23 de puncte, şi pare că a repornit motoarele după începutul absolut catastrofal de sezon.

În tur, “câinii” s-au impus cu 1-0 la Ovidiu, după golul marcat pe final de meci de Costache, iar Hagi vine în Ştefan cel Mare cu gândul să-şi recupereze punctele pierdute pe teren propriu. Gazdele sosesc după un 0-0 la Botoşani, în timp ce oaspeţii vin cu moral bun după trei victorii consecutive în campionat, ultima cu CFR, scor 1-0.

În cele şapte partide directe disputate pe terenul lui Dinamo, Viitorul a reuşit să marcheze de fiecare dată. În plus, ca un argument al pariului pe care urmează să vi-l oferim, acelaşi lucru l-au reuşit şi “câinii”, care au punctat mereu, indiferent de rezultatul final.

RECOMANDAREA NOASTRĂ:

Ambele echipe marchează – cotă 1,85 la Unibet

LASA UN RASPUNS

Please enter your comment!
Please enter your name here