Nicolae Dică simte o presiune din ce în ce mai mare în ultima perioadă. Jocul slab al echipei, criticile din tribune și problemele din cadrul lotului apasă greu pe umerii tehnicianului de la FCSB. Tocmai din acest motiv, Dică e hotărât să ia o decizie extrem de riscantă în derby-ul cu Dinamo.

Cum situația din apărare este de-a dreptul dramatică din cauza accidentărilor, Dică a mai primit o veste proastă. Morais și Roman au luat galben cu Astra și sunt suspendați pentru duelul cu marea rivală.

În aceste condiții, steliștii vor forța revenirea lui Planic în centrul defensivei. Căpitanul FCSB-ului abia a început alergările ușoare, după problema musculară pe care a avut-o, iar revenirea sa era programată abia pentru luna decembrie.

Numai că Dică s-a săturat de improvizații și vrea să aibă siguranță în meciul decisiv cu Dinamo. Astfel că antrenorul le-a transmis celor din staff-ul medical să-l aducă pe Planic la un nivel cât mai bun pentru că îl va folosi titular în derby.

FCSB își asumă însă un risc uriaș. Dacă va intra nerefăcut, atunci Planic va risca o recidivă care îl va ține departe mult timp de gazon.

LASA UN RASPUNS

Please enter your comment!
Please enter your name here