Sursa foto: 1923.ro

Deși nu a apucat să joace decât trei ani pentru Rapid, Cristian Săpunaru va rămâne pentru totdeauna în inimile suporterilor datorită devotamentului arătat în perioadele petrecute în Giulești ca fotbalist. 

Într-un interviu acordat recent pentru televiziunea Telekom Sport, actualul fundaș de la Kayserispor a anunțat că nu exclude o a patra revenire la Rapid, însă doar spre finalul carierei. Săpunaru are în acest moment 33 de ani și încă face parte din planurile echipei naționale a României.

”E echipa pe care am susţinut-o de la 8 ani, am avut nişte prieteni foarte de treabă, care m-au tras după ei la meciuri şi de atunci este pasiunea mea. Mi-a oferit foarte multe în sport, fotbal, tribună, e echipa care m-a purtat în acest sport.

Nu vreau acum să neglijez FC Naţional, Progresul, care m-a creat ca fotbalist şi ţin să le mulţumesc, dar echipa mea de suflet a fost şi va rămâne Rapidul. Când o să îmi închei cariera, mă voi întoarce la Rapid. Să pot să mai joc fotbal, să nu mă duc să mă înjure suporterii”

Săpunaru și-a început cariera de fotbalist la FC Național, însă în 2006 s-a transferat la Rapid, acolo unde și-a petrecut două sezoane. S-a transferat apoi la FC Porto pentru 2,5 milioane de euro. S-a întors în 2010 în Giulești sub formă de împrumut, după ce a fost suspendat o lungă perioadă de timp în Portugalia ca urmare a unei altercații cu stewarzii la finalul unui derby cu Benfica. A stat doar cinci luni, revenind apoi la FC Porto.

Împreună cu Daniel Niculae, a semnat din nou cu Rapid în 2015, în încercarea nereușită de a salva echipa de le retrogradarea în liga secundă. De-a lungul timpului a oferit numeroase declarații de dragoste clubului pe care îl susține, refuzând chiar oferte concrete venite din partea rivalilor de la Steaua.

LASA UN RASPUNS

Please enter your comment!
Please enter your name here