Fotbalistii Stelei Florin Tanase,Dennis Man,Romario Benzar,Marko Momcilovic si Ovidiu Popescu saluta galeria dupa meciul de fotbal dintre Astra Giurgiu si FC Steaua Bucuresti, din cadrul play off-ului Ligii 1 Betano, desfasurat pe Stadionul Marin Anastasovici din Giurgiu, luni 16 aprilie 2018. © FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Pe fondul eliminării din Europa League și al jocului nemulțumitor din acest start de sezon, Gigi Becali a pus tunurile pe mai mulți fotbaliști de la FCSB. N-au scăpat de furia patronului nici Mihai Stoica sau chiar antrenorul Nicolae Dică.

A fost dat termenul de 13 etape pentru evaluarea situației, dar, în realitate, Becali are deja planul făcut. ”Ești diabolic”, i-a zis Ilie Dumitrescu, nu de puține ori, atunci când a venit vorba de strategii.

Gigi Becali e hotărât să scape de jucătorii cu salarii foarte mari încă din această iarnă, în funcție de poziția pe care FCSB se va situa până la pauza competițională. Rusescu și Mihai Roman sunt printre cei vizați.

Interesantă este însă situația unui alt jucător de la FCSB. Florin Tănase a început sezonul din postura de căpitan al echipei, dar randamentul său scăzut l-a făcut pe Becali să-și schimbe radical părerea.

I-a luat banderola de căpitan, dar nu și locul de titular. În spatele deciziei e o strategie clară. Becali speră să-l motiveze mai mult pe Tănase, dar doar pentru a-și vedea interesul, acela de a-l vinde pe bani buni în iarnă.

Pe Tănase și Gnohere îi dau la pachet, pentru 15 milioane de euro, în iarnă”, a sunat anunțul patronului de la FCSB. Scenariul pare mai degrabă SF, dar anunță clar intenția lui Becali de a forța transferurile și a ridica puțin mai mult cota de piață.

Este fix aceeași strategie pe care Becali a aplicat-o și în cazul lui Alibec. I-a luat banderola, dar i-a asigurat locul de titular în speranța că va reuși să-l vândă. Rămâne de văzut dacă metoda va funcționa mai bine în cazul lui Florin Tănase.

LASA UN RASPUNS

Please enter your comment!
Please enter your name here