Sursa foto: baddog.ro

Cu aproximativ 20 de case de pariuri online licențiate de ONJN și alte mii de agenții terestre răspândite în toată țara nu putem trage decât o singură concluzie: românii pierd la pariuri sportive. 

Nu toți, însă o mare parte cu siguranță se află pe minus. Chiar și tu, de vreme ce ai ales să citești acest text. Multe bilete pierdute pot fi evitate, iar altele pot fi transformate în bilete câștigătoare. Trebuie doar să-ți schimbi ușor perspectiva asupra pariurilor.

Meciuri nelimitate, pariuri limitate

În România, dintre toate sporturile planetei, 90% din pariurile efectuate zilnic sunt pe meciuri de fotbal. Mai mult, un procentaj asemănător regăsim și în dreptul variantelor de pariere, cu deja clasicul rezultat final prezent pe bilete în proporție covârșitoare.

Iată și un exemplu de bilet la agențiile noastre: victorie Barcelona, victorie Real Madrid, victorie Chelsea, victorie Man United, victorie Juventus, victorie AS Roma, victorie PSG, victorie Porto, victorie Benfica, victorie Bayern, victorie Dortmund, victorie Ajax, victorie PSV. Miza: 3 RON.

De câte ori crezi că se întâmplă de-a lungul unui weekend să câștige toate favoritele? Nu prea des. Dar, din confort, românii mizează pe marile echipe mergând pe o analiză superficială: “trebuie să-i bată p-ăștia!”.

La un astfel de bilet întâlnim două greșeli. În primul rând sunt prea multe meciuri. Ca să ai șanse decente să câștigi, pune maximum șase partide pe același bilet. Mai bine să ai un câștig real de 30 de lei decât un câștig potențial de 30.000 de lei.

Apoi, dacă tot îți place să pariezi pe favorite, profită de oferta agențiilor. În prezent sunt sute de variante pentru orice meci, trebuie doar să îți rupi cinci minute din timp pentru a le analiza. Spre exemplu, în loc să iei că Bayern o bate pe Frankfurt, la o cotă de 1.20, poți miza pe victoria lui Bayern și minimum două goluri în meci, la o cotă de 1.30. Riscul de nereușită rămâne la fel de mic, dar cota crește.

  • Nu pune mai mult de șase meciuri pe bilet
  • Nu mai paria pe toate favoritele din ofertă
  • Joacă și alte variante, nu doar rezultat final
  • Pariază doar pe ligile importante, unde cunoști echipele
  • Analizează minimum cinci minute fiecare meci ales
  • Notează-ți fiecare meci jucat, iar la finalul lunii află unde ai greșit

LASA UN RASPUNS

Please enter your comment!
Please enter your name here