Sursa foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

Cotidianul Gazeta Sporturilor a speculat zilele trecute faptul că Academia Rapid ar urma să fie dată afară din Giulești pentru că nu ar fi achitat 12.000 RON către CS Rapid.

Articolul, pe care îl puteți găsi integral AICI, este cel puțin unul tendențios. Tot acolo apare că Academia Rapid și-ar fi pierdut sprijinul financiar din partea Primăriei Sectorului 1, o informație la fel de eronată precum cea principală.

Contactat de site-ul oficial al Academiei Rapid, Mugur Bolohan, vicepreședinte al CS Rapid, a lămurit lucrurile: „Academia Rapid, la acest moment, nu are niciun fel de datorie către CS Rapid. Din vară, de când am intrat într-o relație contractuală cu Academia Rapid, lucrurile au mers foarte bine și sper ca și pe viitor lucrurile să decurgă la fel de bine”.

Asta nu înseamnă însă că Academia Rapid nu va părăsi arena din Giulești în scurt timp. Nu pentru că n-ar avea bani să achite chiria, ci datorită lucrărilor de modernizare în vederea găzduirii EURO 2020. Citește mai multe despre acest subiect AICI.

Like paginii dedicate tuturor rapidiștilor – Spirit Vișiniu

LASA UN RASPUNS

Please enter your comment!
Please enter your name here