Duminică, de la 20:45, CSU Craiova şi FCSB se întâlnesc în derby-ul etapei a 16-a din Liga I. Cele două rivale au acelaşi număr de puncte şi parcurs în clasament, diferenţa fiind făcută de golaverajul mai bun al roş-albaştrilor. La finalul acestui material vom profita împreună de o cotă de 2,10.

Oltenii deplasează un tren întreg la Severin pentru a schimba istoria. Craiova vrea neapărat un succes cu FCSB şi acum pare cel mai bun moment pentru a-l obţine. Nu va fi deloc uşor pentru gazde, căci trupa lui Dică vine într-o formă de zile mari, cu 13 goluri marcate în ultimele două meciuri.

În ultimele cinci întâlniri directe, FCSB a câştigat de patru ori, în timp ce ultima partidă, disputată pe Arena Naţională, s-a încheiat la egalitate, scor 1-1. La casele de pariuri, FCSB porneşte cu prima şansă şi primeşte 2,45 pentru un succes, în timp ce Craiova are 3,10 la victorie. Un rezultat de egalitate te recompensează cu o cotă de 2,95.

Cele două grupări vor beneficia de reveniri importante în compartimentul ofensiv. Oltenii se pot baza din nou pe Mitriţă, care şi-a ispăşit suspendarea, în timp ce roş-albaştrii l-au iertat pe “nărăvaşul” Alibec, iar fostul căpitan are şanse mari să prindă minute bune la Severin.

RECOMANDAREA NOASTRĂ:

Ambele echipe marchează – cotă 2,10 la Netbet

LASA UN RASPUNS

Please enter your comment!
Please enter your name here