UPDATE: Pariul oferit de FotbalTop.ro este CÂȘTIGĂTOR încă din minutul 19!

Joi, de la 21:45, Croaţia şi Grecia dispută prima manşă a barajului de calificare la Cupa Mondială din Rusia. La finalul acestui material, cum probabil v-aţi obişnuit, veţi găsi un pariu ce azi are cota de 1,50.

Ultimele patru meciuri recomandate la “Pontul Zilei” pe FotbalTop.ro au fost CÂŞTIGĂTOARE, iar noi sperăm să continuăm forma bună şi cu recomandarea de azi.

La casele de pariuri, ţinând cont de valoarea lotului şi de faptul că joacă acasă, croaţii sunt favoriţi. O victorie a gazdelor e răsplătită cu 1,45, în timp ce un succes al grecilor primeşte 11,50. Rezultatul de egalitate e cotat la 4,30.

În ultimele partide oficiale, croaţii au avut probleme serioase să marcheze sau, ca să fim corecţi până la final, au avut probleme în a marca mult. Totuşi, forma bună arătată în ultima partidă, decisiva cu Ucraina, ne face să credem că Modrici şi compania joacă excelent atunci când au o miză clară în joc.

Nici grecii n-au o istorie bogată în a marca goluri, ba chiar ei au câştigat un turneu final apărându-se în totalitate, iar cota mare pentru pariul pe care vi-l vom recomanda o vom înţelege perfect. Totuşi, chiar şi cu o statistică în care lucrurile nu arată bine, o dublă manşă îi forţează pe favoriţi să apese acceleraţia, măcar în jocul de acasă.

RECOMANDAREA NOASTRĂ:

Peste 1,5 goluri – cotă 1,50 la Winmasters

1 Comentariu

LASA UN RASPUNS

Please enter your comment!
Please enter your name here