Petre Raoul Baicu si Alexandru Mitrita in meciul de fotbal dintre FC Voluntari si Universitatea Craiova, contand pentru Liga 1 Betano, desfasurat pe Stadionul Anghel Iordanescu din Voluntari, luni 27 august 2018. © FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Univeristatea Craiova se pregătește pentru primul meci de după calificarea în optimile Cupei României. Luni joacă în Gruia, cu CFR Cluj, un meci care poate duce echipa lui Mangia pe podium.

Craiova ar putea da golgheterul Ligii 1 după exact un deceniu de la ultima performanță similară. În sezonul 2008-2009, Florin Costea ieșea golgheter cu 17 goluri înscrise, la egalitate cu Gigel Bucur de la Timișoara. Acum au trecut doar 9 etape, Mitriță e lider în clasament cu 8 goluri înscrise. E la două lungimi de urmăritori, la un gol de Țucudean, pe care-l va întâlni luni și la două de Gnohere.

Mă bucur că în sfârşit s-a ajuns să se vorbească şi de Mitriţă în lupta titlul de golgheter, deşi eu eram pe primul loc şi aveam 8 goluri şi Gnohere şi Ţucudean aveau 4-5 goluri şi se vorbea numai de ei. Îl apreciez pe Ţucudean, este un jucător puternic, valoros, dar am puterea necesară să ies golgheterul României”, a declarat Mitriță înaintea duelului cu CFR.

Mitriță și-ar putea crește salba de goluri împotriva CFR-ului. Are unul singur marcat, în decembrie 2017. A fost o reușită superbă direct din lovitură liberă, într-o victorie cu 2-1 obținută în fața a 27.000 de oameni pe Ion Oblemenco.

LASA UN RASPUNS

Please enter your comment!
Please enter your name here