Toți ochii sunt pe căpitanul Băluță, uimirea vine de la golgheterul Gustavo, dar cea mai mare și plăcută surpriză o reprezintă, fără doar și poate, Alexandru Mitriță. În șase luni petrecute la Craiova, atacantul a arătat cea mai bună formă din toată cariera.

Băluță a vorbit despre oferta venită de la FCSB

  • Pe 20 iulie 2017, Craiova avea să-l împrumute pe Mitriță de la Pescara. Mangia acoperea plecarea lui Ivan și instaura în Bănie tripleta fabuloasă Băluță-Mitriță-Gustavo.
  • Pe 1 ianuarie 2018, Craiova a activat clauza de cumpărare definitivă a lui Mitriță.

În tot acest timp, Alexandru Mitriță a jucat cel mai bun fotbal din toată cariera. A jucat 20 de meciuri, în toate competițiile, a marcat de opt ori (șapte goluri în campionat) și a oferit o pasă decisivă.

Totul despre revenirea lui Găman la Craiova

Sunt cifre importante pe care nu le-a bifat nici la Viitorul, unde a petrecut două sezoane, și nici la Pescara, acolo unde a izbutit doar două goluri în 37 de partide.

La Știința, Mitriță și-a regăsit suflul și apetitul pentru gol. Devis Mangia l-a poziționat perfect în atacul Craiovei, iar chimia cu Băluță și Gustavo au făcut din Universitatea echipa cu cel mai creativ, imprevizibil și percutant atac.

LASA UN RASPUNS

Please enter your comment!
Please enter your name here