Odată cu victoria în fața Viitorului, Craiova a ajuns la 17 goluri înscrise în acest sezon, o medie de aproape două reușite în fiecare meci. 12 dintre goluri au fost marcate de doi atacanți.
Mitriță și Koljic sunt cei mai prolifici atacanți ai Ligii I.
  • Mitriță, care a fost suspendat și nu a jucat sâmbătă seară, a marcat 8 goluri în 8 meciuri.
  • Noul venit, bosniacul Koljic, stă încă și mai bine ca medie, cu 4 goluri reușite în primele lui 3 meciuri la Craiova. Toate astea fac ca echipa olteană să aibă atacanții cu cele mai bune medii din tot campionatul.

Iată că senzația campionatului bosniac a venit să facă spectacol și în Liga I. Koljic a marcat în fiecare meci de când a venit în Banie, iar cu Viitorul a fost chiar eroul echipei. Cu cele 4 goluri reușite de la sosire, a urcat rapid până pe locul 5 în clasamentul golgheterilor Ligii I, iar fanii Științei încep să-l îndrăgească tot mai mult.

Mitriță nu a jucat cu echipa lui Hagi, dar e gata să revină etapa viitoare, în meciul contra campioanei CFR Cluj. A și marcat sezonul trecut contra ardelenilor, direct din lovitură liberă, în victoria cu 2-1 a Craiovei.

În top 10 al marcatorilor actualului sezon își face apariția și Nicușor Bancu, cel care a înscris trei goluri în acest sezon, ceea ce face ca echipa olteană să aibă trei jucători între primii 10 marcatori ai stagiunii curente.

LASA UN RASPUNS

Please enter your comment!
Please enter your name here