Sursa foto: Bogdan Dănescu / Sport Pictures

Pe 4 februarie, de la ora 20:45, în Ștefan cel Mare se joacă un derby de tradiție al fotbalului românesc, între Dinamo și Universitatea Craiova.

Totuși, fanii lui Dinamo s-au arătat deja deranjați de hotărârea clubului de a programa acest meci în “Groapă” și nu pe Arena Națională, anunțând că vor veni în număr mic la stadion. Astfel, e posibil să se ajungă în situația în care Universitatea Craiova să aibă mai mulți suporteri în tribune decât Dinamo, chiar la bucureșteni acasă.

Privind statistica, vom observa că Dinamo a avut meciuri în acest sezon pe Ștefan cel Mare în care nu s-au adunat nici măcar o mie de specatori. Nici condițiile meteorologice nu vor fi de partea gazdelor la început de februarie.

Pentru a evita o situație neplăcută, conducerea lui Dinamo a pus în vânzare biletele pentru acest meci încă din 18 ianuarie! Practic, sunt 19 zile în care dinamoviștii își pot cumpăra tichete pentru duelul cu Universitatea. Conform site-ului oficial, la niciun alt meci din acest sezon sau din precedenta stagiune nu s-a mai luat o astfel de decizie.

U Craiova este echipa din Liga 1 la meciurile căreia vin cei mai mulți spectatori.

NUMĂR SPECTATORI ÎN ȘTEFAN CEL MARE
Dinamo – Gaz Metan (07 august) – 2.192
Dinamo – Sepsi (21 august) – 1.711
Dinamo – Timișoara (11 septembrie) – 2.454
Dinamo – Chiajna (27 septembrie) – 990
Dinamo – Astra (30 septembrie) – 500
Dinamo – Juventus (16 octombrie) – 1.616
Dinamo – Viitorul (30 octombrie) – 1.770
Dinamo – CFR Cluj (19 noiembrie) – 2.171
Dinamo – CSM Iași (25 noiembrie) – 1.306

LASA UN RASPUNS

Please enter your comment!
Please enter your name here