Fotbalistii Craiovei la meciul de fotbal dintre Universitatea Craiova si FC Viitorul, din cadrul Ligii 1 Betano, desfasurat pe Stadionul Ion Oblemenco din Craiova, sambata 22 septembrie 2018. © FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Universitatea Craiova joacă luni în derby-ul etapei, cu CFR Cluj. Oltenii au de luat o revanșă în fața ardelenilor, în fața cărora nu au mai câștigat în ultimele două deplasări. Clujenii se tem de echipa lui Mangia.

Craiovenii sunt ambiționați înaintea duelului din Gruia de faptul că în Supercupă, chiar pe Ion Oblemenco, CFR a câștigat și le-a refuzat jucătorilor lui Mangia șansa de a câștiga al doilea trofeu în 2018. Acum se joacă la Cluj, teren pe care ultima dată Craiova a câștigat în aprilie 2017. Cine câștigă luni seară, își asigură locul pe podium după zece etape. Ardelenii laudă echipa lui Mangia:

Craiova este în acest moment echipa cu cea mai bună consistență din campionat! Este o echipă foarte echilibrată, cu jucători foarte buni din punct de vedere individual.
Craiova e o echipă mare, cu același obiectiv ca noi”, a declarat antrenorul CFR-ului, Antonio Conceicao înaintea duelului de luni.

Craiova e pe locul cinci în Liga I, cu 14 puncte

LASA UN RASPUNS

Please enter your comment!
Please enter your name here