Alexandru Băluţă a pus punct pentru totdeauna discuţiilor despre un transfer la FCSB. Căpitanul oltenilor a făcut o declaraţie prin care le-a demonstrat tuturor suporterilor şi oamenilor de fotbal că merită să fie liderul Universităţii.

Ultimele detalii despre transferul lui Găman la Craiova

Gigi Becali a încercat toată iarna să pună o presiune fantastică pe conducerea Ştiinţei cu oferte pentru Băluţă şi să-i inducă jucătorului ideea că doar de la FCSB ar putea prinde un transfer bun în străinătate.

Numai că oficialii din Bănie n-au cedat nici măcar un leu sub clauza de reziliere de trei milioane de euro şi, în plus, fotbalistul nici măcar n-a vrut să audă despre o trădare. Ultima lui declaraţie a demonstrat ataşamentul faţă de Craiova, iar fanii Ştiinţei îl vor aprecia şi mai mult de acum încolo.

Nu vreau să mai vorbesc despre telenovela transferului la FCSB. Nu mă privește, iar gândul meu este doar la Craiova. Domnul Becali își dorește foarte mult să mă ia și mi-a crescut cota, dar atât. Nu se pune problema transferului la FCSB. Vreau să câștig trofee cu Craiova“, a spus Băluță după amicalul oltenilor cu SV Meppen, 2-4.

1 Comentariu

LASA UN RASPUNS

Please enter your comment!
Please enter your name here