Cristian Danci (S) si Cosmin Frasinescu (D) in meciul de fotbal dintre CSMS Iasi si Gaz Metan Medias din etapa a II-a a Ligii 1, disputat pe stadionul Emil Alexandrescu din Iasi, vineri, 29 iulie 2016.

Cotă Bombă 17 august 2018. Îți place să riști puțin la pariuri și să speri la o adevărată lovitură? Îți recomandăm un pariu de cotă mare pe care îl poți încerca azi.

Poli Iași – Botoșani / x pauză-x final / cotă 4,10

Pentru Cota Bombă de azi, 17 august, alegem partida dintre Poli Iași și FC Botoșani. Gazdele au început catastrofal sezonul, iar Flavius Stoican a ținut o conferință de presă incendiară, în care și-a atacat propria conducere. De cealaltă parte, Botoșaniul lui Costel Enache a început bine noua stagiune, reușind să treacă cu bine peste meciurile de foc din primele patru runde.

COTĂ BOMBĂ 17 AUGUST 2018

Mizăm pe un pariu ”pauză/final” și încercăm să surprindem semnul ”x” atât după primele 45 de minute, cât și la finalul celor 90 de minute regulamentare. Ultima confruntare directă dintre cele două grupări s-a petrecut în Cupa României, iar scenariul a fost fix cel pe care îl așteptăm și acum. După un 0-0 la pauză, meciul a avut nevoie de prelungiri pentru a-și stabili învingătoarea.

LASA UN RASPUNS

Please enter your comment!
Please enter your name here